Kapetan Hemofarma Stefan Marković: Cibona je vrlo kvalitetna i favorit u sutrašnjoj utakmici

Kapetan Hemofarma Stefan Marković: Cibona je vrlo kvalitetna i favorit u sutrašnjoj utakmici

CIBONA sutra igra svoju prvu utakmicu u ovogodišnjem izdanju NLB lige. Idu na gostovanje na vrući teren u Vršac na kojem gotovo nikada nisu dobro prošli.

Vukove ne očekuje laka utakmica, s druge strane je momčad koja redovito igra zapaženu ulogu kako u NLB ligi tako i u Ulebovom kupu. No, Vrščani ulogu favorita prebacuju na Cibonu.

"Cibona ima više izgleda za pobjedu u ovoj utakmici. Svjesni smo toga, no nećemo sigurno zanemariti naše ambicije u ovom natjecanju. Dat ćemo sve od sebe na terenu, kako protiv Cibone, tako i u svakom drugom susretu u NLB ligi", rekao je kapetan momčadi Hemofarma Stefan Marković.

"U odnosu na Cibose imamo jako mladu momčad. Nećemo se sigurno razbacivati riječima kako ćemo sigurno dobiti Cibonu, no nećemo se lako predati. Cibona je dovela nekoliko vrlo kvalitetnih igrača, imaju puno financijskih sredstava, stalni su euroligaši. Cibona je kvalitetnija i iskusnija momčad, ali mi smo željni dokazivanja", kaže Marković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rawle Marshall, Amerikanac koji je igrao u Hemofarmu, i to na vrlo visokoj razini, odnedavno je član Cibone.

"On je sigurno odličan igrač, no ne prijeti samo od njega opasnost. Cibona ima puno odličnih igrača", zaključuje kapetan Hemofarma Stefan Marković.

Utakmica Hemofarm - Cibona igra se sutra navečer u 20.15.

M.Š.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara