Karlovac i dalje vrije - Turković: Pamić je meni i sinu prijetio smrću, još čekam njegov test na droge!

Foto: Mario Pušić/Cropix

PREDSJEDNIK Karlovca Stjepan Turković pobrinuo se za nastavak nadrealne sapunice u klubu koji je do jučer bio pozitivno iznenađenje i osvježenje HNL-a. Iako smo mislili da će se situacija na Čavleku smiriti Paminjovim odlaskom, danas smo od prvog čovjeka kluba saznali nove pojedinosti. I to nakon što je s press konferncije izbacio predstavnike navijačke skupine Gademz.

"Igor Pamić prijetio je smrću meni i mome sinu u dva navrata i to sam prijavio policiji. Uostalom, još očekujem rezultate njegovog testa na drogu", kazao je Turković na predstavljanju novog trenera Srećka Lušića. Međutim, Radio Mrežnica od glasnogovornice PU karlovačke Tamare Grčić, doznaje, kako nije zaprimljena prijava Stjepana Turkovića o prijetnji smrću njemu i njegovu sinu. Pamić mu je odgovorio kako bi volio da te optužbe dokaže na sudu.

Isti izvor navodi kako je vruće i među igračima: Jutros je malo nedostajalo da se fizički obračunaju kapetan Josip Jerneić i Matija Štefančić. Razlog je, navodno, to što je Štefančić među ostalim igračima lobirao da se ipak potpišu dokumenti o dugovanjima, potrebni za licenciranje Kluba. Igrači su već dva puta odbili potpisati kartice dugovanja.

"Pamić je kriv što u Karlovcu ne igra nijedan Karlovčanin"


Kada je o dugovanjima riječ, Turković je obznanio kako je klub dužan 11 milijuna kina, kao i da nije točno da je najmoćnijem karlovačkom HDZ-ovcu Branku Vukeliću nudio ostavku, koju je ovaj odbio.

Optužio je bivšeg trenera da je Pamić kriv što u prvoj momčadi Karlovca ne igra niti jedan Karlovčanin. Na upadicu novinara da za to ne može biti kriv trener prve momčadi već oni koji vode omladinsku školu i stvaraju mlade igrače, Turković je izgubio strpljenje. Dodao je da će Karlovčani dolaziti na stadion samo ako u momčadi budu igrali Karlovčani, a da je jedinog Karlovčana u momčadi trener Pamić potjerao i nazvao ga špijunom.

Iako je Turković obećao Gademzima da će nakon press konferencije s njima obaviti razgovor, obećanje ipak nije ispunio - sjeo je u auto i odjurio, donosi Radio Mrežnica.

Još jednom ponavljamo, sve ovo se događalo na predstavljanju novog trenera, koji je momčad preuzeo neposredno prije presice. Novinare je zamolio za podršku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara