UFC

Khabib o novom prvaku: "Dobar je, ali morat ću ga rastrgati, kao i ostale"

Khabib o novom prvaku: "Dobar je, ali morat ću ga rastrgati, kao i ostale"
Foto: Getty Images / Guliver

DUSTIN Poirier prošlog je vikenda pobijedio Maxa Hollowaya jednoglasnom odlukom sudaca i tako popravio profesionalni MMA omjer na 25:5, a u UFC-u mu je to bio 17. trijumf uz četiri poraza.

Poirier je tako uzeo pojas za upražnjeno mjesto UFC-ova prvaka u lakoj kategoriji i u rujnu bi se trebao obračunati s Khabibom Nurmagomedovim, koji još odslužuje suspenziju zbog kaosa nakon borbe s Conorom McGregorom u listopadu.

"Impresionirao me. Iskreno, očekivao sam da će Holloway pobijediti, ali Dustin je jako napredovao u boksu, iz borbe u borbu sve je snažniji i mislim da zaslužuje priliku za titulu protiv mene. On je privremeni prvak, ja sam pravi prvak. Moramo se boriti", rekao je Khabib nakon noćašnjeg eventa UFC on ESPN+ 7.

Khabib je vlasnik najduljeg pobjedničkog niza u UFC-u, dobio je svih 27 borbi, a niz planira nastaviti i protiv Poiriera, iako nije skrivao poštovanje prema njemu.

"Ima vrlo dobro zaleđe, nije loš na tlu, dobar je udarač... Poštujem ga kao borca i kao čovjeka, ali kad uđemo u kavez, morat ću ga rastrgati, baš kao i svakog drugog. Želim tu borbu, fokusiran sam na rujan i pet mjeseci prije borbe mogu reći da će biti odlična", najavio je Nurmagomedov.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara