Killer među Orlovima: Bešiktaš želi čovjeka koji je Turke gotovo došao glave?

POSLJE odličnog nastupa našeg reprezentativnog napadača Ivana Klasnića na Euru te nakon što je najavio odlazak iz Werdera gdje je proveo posljednjih sedam sezona, mnogi europski klubovi poput engleskog Wigana ili francuskog Nantesa izrazili su zainteresiranost za njegove usluge.

Nakon što je dortmundska Borussija navodno odustala od našeg napadača, procurile su informacije da bi Killer  karijeru mogao nastaviti u Turskoj, odnosno u turskom velikanu Bešiktašu.

Bešiktaš je od svih zainteresiranih klubova u svojoj ponudi bio najkonkretniji, navodno ponudivši Klasniću dva milijuna eura na godinu, a istinitost ove informacije potvrdit će se u srijedu kada turski predstavnici stižu u Bremen.

Kako prenosi turski list Sabah, Klasnićev pogodak Turcima na Euru bio je dovoljna potvrda kako se napadač jako dobro oporavio nakon nedavne operacije i kako mu se polako vraća ona razina forme na kojoj je bio u najboljim danima.

Osim Bešiktaša, trenutno se za Ivana Klasnića zanima i portugalski Porto, koji nije spreman posegnuti toliko duboko u vreću kao turski klub. Ukoliko dođe do realizacije, Klasnić bi postao treći Hrvat u redovima Bešiktaša nakon Schildenfelda i Šerića.

R.J./M.P.
Foto: K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara