Kladionice: Bjelorusija nema što tražiti u Zagrebu

Tekst: I.G.
Foto: Joško Ponos (Cropix)

BJELORUSIJA nema što tražiti u Zagrebu. Tako bi se mogla prevesti predviđanja domaćih i stranih kladionica prema kojima je Hrvatska apsolutni favorit u večerašnjem susretu.

Daleko od toga da su Bjelorusi lak protivnik, ali činjenica da im nedostaje kapetan i najbolji igrač Alexandar Hleb sigurno umanjuje njihove šanse za pozitivan rezultat na Maksimiru. Osim toga, Hrvatska je u Minsku odnijela tri boda pobjedom od 3:1 i sada na domaćem terenu nitko ne očekuje manje.

Kladionica Bet-at-home ne daje Bjelorusiji šansu da iznenadi. Koeficijent na Hrvatsku je 1.25, dok je na Bjelorusiju 10.00. Remi kao jedino moguće iznenađenje donijet će dobitak pet puta veći od uloga. Domaće kladionice gotovo identične šanse daju Hrvatskoj, s time da gostima daju vrlo male šanse da uopće postignu pogodak.

Od hrvatskih nogometaša najviše se očekuje od Eduarda Da Silve i Ivice Olića. Njih su dvojica označeni kao najizgledniji strijelci golova s koeficijentom oko 2.30. Petrić, Srna, Kranjčar i Rakitić slijede odmah iza njih.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara