Kladite se na hrvatsko-ugarsku kandidaturu i zaradite

KOEFICIJENTI koje su hrvatski kladioničari odredili za "bid" Hrvatske i Mađarske, pokazuju da figuriramo kao drugoplasirani u ponudi, između apsolutnih favorita Talijana i velikih autsjadera, kojima očigledno smatraju Poljsku i Ukrajinu.

Najniži omjer na kandidaturu Hrvatske i prekodravskih susjeda (3.40) nudi kladionica Derby. Hazarderi koji se odluče tipovati na Poljsku i Ukrajinu će na jednu uloženu kunu zaraditi pet, dok je zicer Italija, sa kvotom 1.50.

Nešto oprezniji prema Italiji su u Hrvatskoj lutriji, gdje je Italija također favorit, ali sa koeficijentom 1.75. Hrvatska i Mađarska imaju 3.50, a Poljska i Ukrajina 4.35.

Favorit Italiju cijeni na 1.60, Hrvatsku i Mađarsku na 3.50, a Poljsku i Ukrajinu na 4.50.

Supersport je također Italiji dao uvjerljivu prednost (1.65). Hrvatska i Mađarska su "good value for money" sa 4.00, a Poljska i Ukrajina i ovdje pravdaju status samo kandidata sa 4.30.

Prva sportska kladionica sudeći po koeficijentima vidi najneizvjesniju utrku i tijesnu razliku u odnosu na druge: Italija ima visokih 1.75, Hrvatska i Mađarska 3.50, a Poljska i Ukrajina ovdje slave najniži koeficijent (3.75).

Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara