Klasnić: Volio bih da sud donese presudu do kraja godine

Klasnić: Volio bih da sud donese presudu do kraja godine

HRVATSKI nogometaš Nantesa Ivan Klasnić usred je sudskog spora protiv dvoje njemačkih liječnika koji su profesionalno zakazali pri tretmanu njegova bubrega.

Zbog zatajenja njegova vlastita, potom i gubitka doniranog majčina bubrega (napokon mu je transplantiran očev), Klasnić je proljetos podnio sudsku tužbu protiv glavnog liječnika Werdera iz Bremena Götza Dimanskog i kardiologinje Manju Guhe, specijalistkinje koja također radi za klub.

Klasnić je na 21 stranici podnio tužbu za zanemarivanje te za odštetu, a prema medijskim pretpostavkama, traži gotovo 1,5 milijuna eura. Za njemački sportski tjednik Sport Bild sadašnji je nogometaš francuskog Nantesa izjavio da bi volio dočekati sudsku presudu do kraja tekuće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi lijepo da sve bude jasno do Nove godine", izjavio je napadač hrvatske reprezentacije, koji muku muči s postizanjem pogodaka.

Naime, još uvijek nije zabio niti jedan gol za Kanarince u osam dosadašnjih prvenstvenih nastupa u Le Championnatu. Njegov Nantes grca na 17. mjestu na prvenstvenoj tablici.

M.Š./Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara