DINO BEŠIROVIĆ

"Kod Tudora igraju oni koji to zaslužuju. Kod Burića nije bilo tako"

"Kod Tudora igraju oni koji to zaslužuju. Kod Burića nije bilo tako"
Foto: hajduk.hr

DINO BEŠIROVIĆ iz Hajduka je u siječnju otišao u Mađarsku, na posudbu u Mezokovesd. U novom klubu igra sjajno, u šest prvenstvenih susreta postigao je tri pogotka, a uz to je ubilježio i tri asistencije. Sada je dao intervju za Dalmatinski portal

"Stvarno sam se brzo uklopio u novu sredinu, ljudi su me lijepo prihvatili od samog starta priprema. U ekipi vlada odlična atmosfera i osjećam se kao da sam već duže vremena ovdje. Lijepo mi je krenulo i s golovima te asistencijama", rekao je Beširović pa dodao:

"Igramo nogomet od noge do noge što mi odgovara. Igram ofenzivnije, na poziciji desetke, odmah iza napadača."

Njegov Mezokovesd najugodnije je iznenađenje lige. Trenutno je na trećem mjestu, a u prošlom je kolu na svom terenu svladao aktualnog lidera Ferencvaros 3:0.

"Sva tri pogotka smo im zabili u prvom poluvremenu. Izašli smo muški, odmah smo ih pritisnuli i to nam se isplatilo", rekao je Beširović. 

Udario po Buriću

S Hajdukom ga veže ugovor do ljeta 2021. godine, no Mezokovesd ima opciju otkupa njegovog ugovora na ljeto.

"Tu sam na posudbi do ljeta, a onda ćemo vidjeti. Mezokovesd ima opciju otkupa, vidim da su prezadovoljni sa mnom i da vjeruju u mene. Mogu reći kako je meni i mojoj obitelji lijepo ovdje", rekao je Beširović.

"Ovdje u Mađarskoj su mi dali šansu i pokazao sam što znam za razliku od Hajduka gdje u zadnjih šest mjeseci sam samo dva puta dobio šansu da uđem s klupe. Jedini sam igrač koji cijelu polusezonu nije dobio priliku da krene od prve minute. Naravno da pratim Hajduk, vidi se veliki pomak u igri. O treneru Tudoru čuo sam sve najbolje. Kod njega igra onaj tko to zasluži svojim radom na treninzima za razliku od prethodnog trenera", zaključio je Beširović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara