Kolega i Rodeš u drugoj vožnji noćnog slaloma, Hirscher briljantan

Kolega i Rodeš u drugoj vožnji noćnog slaloma, Hirscher briljantan
Foto: EPA

HRVATSKI skijaški reprezentativac Elias Kolega imao je 18. rezultat prve vožnje noćnog slaloma u Schladmingu za Svjetski kup, a Istok Rodeš je 27. mjestom izborio nastup u drugoj vožnji, dok je neuhvatljiv za konkurente bio najbolji skijaš svijeta Austrijanac Marcel Hirscher koji je prvu postavu na stazi Planai svladao za 52,29 sekundi.

Drugoplasirani Švicarac Daniel Yule zaostao je za 99 stotinki, a trećeplasirani Francuz Alexis Pinturault jednu sekundu za briljantnim Hirscherom. Elias Kolega je za Austrijancem zaostao za 2,55 sekundi, a Istok Rodeš 2,86 sekundi.

Preostali hrvatski reprezentativci nisu bili dovoljno brzi za drugu vožnju. Matej Vidović je sa zaostatkom od 4,53 sekunde imao 44. rezultat, Filip Zubčić je osvojio 47. mjesto s 4,65 sekundi zaostatka, a Samuel Kolega je zaostao 5,70 sekundi te završio kao 54. među 57 skijaša koji su stigli do cilja prve vožnje.

Među onima kojima to nije uspjelo bio je i Francuz Clement Noel, pobjednik posljednjih dvaju slaloma voženih u Wengenu i Kitzbühelu.

Start druge vožnje je u 20.45 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara