KOLUMBIJA - JAPAN OD 14 SATI Drugo prvenstvo u nizu sastaju se u grupi

KOLUMBIJA - JAPAN OD 14 SATI Drugo prvenstvo u nizu sastaju se u grupi
Foto: Index

UTORAK je dan kada završava prvo kolo i počinje drugo. Red je da se prvo završe utakmice prvog kola, a na rasporedu je skupina H. U 14 sati u Saransku otvaraju Kolumbija i Japan. Sudac utakmice je Slovenac Damir Skomina.

Prije četiri godine u Brazilu, posljednje kolo skupine C igrali su Japan i Kolumbija. Kolumbijci su potvrdili dominaciju i slavili 4-1 nošeni s dva pogotka Jacksona Martineza. Martineza nema četiri godine kasnije u sastavu, ali Kolumbija ima pojačanje u vidu kapetana Radamela Falcaa, koji ima debi na svjetskoj smotri. Upravo će "El Tigre" biti najveća opasnost po vrata Japana, što je i potvrdio novi japanski izbornik Akira Nishino. 

Japanci su mijenjali izbornika svega dva mjeseca prije prvenstva, na mjesto Vahida Halilhodžića došao je domaći stručnjak Akira Nishino, koji spušta očekivanja pred sam susret: "Pobjeda protiv Kolumbije bila bi pravo malo sportsko čudo." S druge strane, njegov kolega je pun hvale za Plave Samuraje: "Japan se među prvima plasirao na prvenstvo, riječ je o jako kvalitetnoj i iskusnoj reprezentaciji koja ima dobre rezultate. Nećemo ih podcijeniti."

Potencijalne postave:

Kolumbija (4-2-3-1): Ospina; Arias, D Sanchez, Mina, Mojica; C Sanchez, Aguilar; Cuadrado, Muriel, Rodriguez; Falcao

Japan (4-2-3-1): Kawashima; G Sakai, Yoshida, Ueda, Nagatomo; Hasebe, Shibasaki; Honda, Kagawa, Inui; Okazaki

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara