Kostelića čeka deveta operacija koljena!

Kostelića čeka deveta operacija koljena!

Foto: AFP

IVICA KOSTELIĆ je prije nekoliko dana nakon kratkog odmora te ispunjenih obaveza vezanih uz fakultet napustio Zagreb i uputio se sa svojom ekipom na Mölltaler glečer u Austriju, gdje je trebao nastaviti s treninzima za novu sezonu. Nakon deset provedenih dana na Mölltaler glečeru, Ivica i njegov tim trebao se preseliti na Hintertux te nastaviti s treninzima sveukupno punih mjesec dana prije početka lipnja i trotjednog odmora.

Međutim, jučer se najbolji skijaš svijeta vratio u Zagreb, jer muku muči s koštanom izraslinom u zglobnoj čahuri. Kostelić je trenutno na analizi kod ekspertnog doktorskog trojca Miroslav Hašpl - Igor Borić- Nikolaus Friedrich, koji će odlučiti što će se poduzeti. Spominje se kako bi Ivica mogao biti podvrgnut novoj operaciji, što bi bila čak deveta u njegovoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka ozljeda i nova operacija jasno nisu pozitivni, ali postoji i druga strana priče. To njegovo stanje s koljenom vuče se cijelu zimu, uspio je izdržati sezonu unatoč bolovima, ali desno koljeno naticalo je. Nakon završetka sezone Ivica je išao na pregled da se ustanovi zašto koljeno natiče, a magnetskom rezonancom i CT pregledom koljena ustanovljeno je da nakon velikih napora unutar čahure postoji komadić, jedna izraslina u koljeno koja smeta i izaziva probleme, boli... Tijekom dana  znat će se hoće li Ivica na operaciju, ali najvjerojatnije će do operacije doći. Ako već mora biti tako, bolje da se to obavi što prije."

Ivicu bi ponovo trebao operirati stručnjak Nikolaus Friedrich u baselskoj klinici Bruderholz.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara