Kovačić i Lampard nasmijavali novinare: "Nije s njim lako"

Kovačić i Lampard nasmijavali novinare: "Nije s njim lako"
Foto: Screenshot

PRED Chelseajem je godina dana bez dovođenja novih igrača zbog FIFA-ine kazne, ali atmosfera u momčadi i oko nje je svejedno odlična.

Chelsea se nalazi u Japanu u sklopu azijske turneje tijekom priprema, a na press-konferenciji je uz glavnog trenera Franka Lamparda gostovao i Mateo Kovačić. Njih dvojica bili su odlično raspoloženi i zafrkavali su jedan drugoga.

"Svi u klubu poznaju Franka jako dobro, ja se na njega tek navikavam. Čini mi se kao odličan tip i vrlo jasno govori što od nas očekuje i kakav nogomet želi da igramo. Želi da budemo agresivni i da igramo dobar nogomet", rekao je Kovačić pa nastavio:

"Nevjerojatno je imati takvu klupsku legendu za trenera, ali nije s njim lako jer je vrlo intenzivan", rekao je Kovačić kroz smijeh nakon čega se Lampard nasmijao i potapšao ga po ramenu.

"Dobro, svi uživamo s njim i mislim da osobno od njega mogu puno naučiti", dodao je Kovačić.

Hrvatski reprezentativac jedini je igrač kojeg je Chelsea mogao kupiti ovog ljeta jer je bio na posudbi pa je Chelsea imao opciju otkupa njegova ugovora.

"Sretan sam što sam ovdje. Želio sam ostati i drago mi je da me Chelsea želio i da ću igrati ovdje još godinama", zaključio je Kovačić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara