Kralj Cigana najavio novu borbu: "Ove subote sam teškaški Sugar Ray Leonard"

Kralj Cigana najavio novu borbu: "Ove subote sam teškaški Sugar Ray Leonard"
Foto: Screenshot (Youtube)

PRIJE dva mjeseca Tyson Fury se vratio u ring pobijedivši Sefera Seferija u vrlo lošoj borbi, a za tri dana ima puno ozbiljniji izazov u Francescu Pianeti, bivšem izazivaču za svjetsku titulu. 

Meč će se održati u Belfastu, a jučer je održana i press konferencija te sučeljavanje gdje je Fury već standardno radio show za publiku. Dirao je Talijana po tijelu, ali srećom sve je prošlo u dobroj šali.

Fury je izgleda također svjestan kritika njegovog povratničkog meča protiv Seferija pa je poslao poruku ljudima koji će gledati njegov meč u subotu:

"Ono što ćete vidjeti od mene ove subote je teškaški Sugar Ray Leonard. Sve manje od toga je neuspjeh", kaže Englez.

Podsjetimo, 30-godišnji Fury je na scenu boksačkog svijeta došao prekinuvši vladavinu Vladimira Klička kada ga je 2015. pobijedio u borbi za teškaški naslov svjetskog prvaka. Nakon toga je imao velikih problema s alkoholom, drogama i dopingom. Imao je i velikih problema s prekomjernom težinom, ali sudeći prema objavama na društvenim mrežama, sada izgleda sve bolje.

"Stari Fury je otišao, više ga nikad nećete vidjeti", govorio je Englez pritom dodavši kako je u prošlosti činio puno stvari zbog kojih nije ponosan.

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara