Kranjčar se nudi Rapidu, koji hladno odgovara: Želimo isključivo krilo

Kranjčar se nudi Rapidu, koji hladno odgovara: Želimo isključivo krilo

Foto: Getty Images / Guliver Images

NIKO KRANJČAR je bez kluba nakon što ga je otpustio i drugi Dinamo u njegovom životu. Ali, dok je nakon odlaska iz zagrebačkog oživio karijeru, kijevski ga je otpilio šest mjeseci prije 32. rođendana, kada se ozbiljni angažmani teško nalaze.

Još se ne zna gdje će nastaviti karijeru. Kranjčar se nadao povratku u Englesku, ali QPR u kojem je bio na posudbi ispao je u drugu ligu i upao u financijske probleme, a i tamo više nema Harryja Redknappa koji je svuda za sobom vukao i njemu omiljenog Kranjčara.
 
Mediji su ga povezivali s Rijekom i Hajdukom, ali umjesto u taj bivši klub, on bi neusporedivo radije u onaj u kojem mu je otac Zlatko legenda i gdje je on sam započeo trenirati nogomet kao klinac.
 
Austrijski mediji podsjećaju na njegovu izjavu iz 2012. kako bi želio završiti karijeru u Rapidu, a na istim mjestu potvrđuje to i Emil Žgur, odvjetnik obitelji Kranjčar: "Niko bi odmah otišao u Beč, jer volio bi živjeti i završiti karijeru tamo gdje je počeo igrati nogomet. Tražimo novi klub, kontakta s Rapidom nema, ali on bi to htio, jer to je njegov klub, a Beč je njegov grad."
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Međutim, njegova je bila i plaća od 1.6 milijuna eura u zadnjem klubu, a o takvim iznosima u Beču ne može ni sanjati. Ali, kako Žgur daje naslutiti, Kranjčar bi za draž života u voljenom Beču i igranja za ništa manje dragi Rapid bio spreman ići ispod cijene: "Ne možemo o tome govoriti dok nema ponude, ali Rapid nam je velika želja."
 
Ali, Andreas Müller, sportski direktor Rapida ovako presijeca: "Želimo isključivo krio, a ova nagađanja ne želim komentirati."
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara