Esport

Kreće FIFA 20 turnir s nagradnim fondom od 1000 eura

Kreće FIFA 20 turnir s nagradnim fondom od 1000 eura
Screenshot: FIFA 20

PROŠLO je nešto više od mjesec dana od izlaska FIFA-e 20 i  igrači su imali dovoljno vremena naviknuti se na novu FIFA-u. Sada svi oni imaju priliku pokazati tko je najbolji na ESL FIFA 20 Challengeu koji je organiziran u partnerstvu s A1 Hrvatska i PlayStationom. Najbolja trojica podijelit će pozamašan nagradni fond od čak 1000 eura.

Natjecanje će početi s četiri kvalifikacijska kupa kroz studeni. Dva najbolja igrača na svakom kvalifikacijskom kupu izborit će mjesto u velikom finalu i priliku da osvoje novčane nagrade. Igrat će se na ispadanje, a svaki meč bit će serija na dvije dobivene. Cijelo natjecanje igra se na konzoli PlayStation 4 i potpuno online, a mogu sudjelovati samo igrači iz Hrvatske. 

Četiri kvalifikacijska kupa igrat će se od 2. do 10. studenog, a finale je na rasporedu 11. studenog. Ovo je sjajna prilika da potvrdite da ste jedan od najboljih FIFA igrača u Hrvatskoj, a pritom i nešto zaradite. Ujedno je to i sjajna priprema za jedan od najvećih gaming sajmova u Europi, Reboot InfoGamer, koji počinje samo dan nakon velikog finala. Sve informacije možete doznati na službenim stranicama

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara