Krkić: Navijači u Italiji su ludi, čekaju vas nakon utakmice kad izgubite

Krkić: Navijači u Italiji su ludi, čekaju vas nakon utakmice kad izgubite
Foto: EPA

BIVŠI španjolski reprezentativac Bojan Krkić priznao je da mu je puno bolje igrati u Engleskoj nego u Španjolskoj i Italiji.

"Ponosan sam na svoju karijeru, pogotovo na dio u Engleskoj. Ali igrao sam polufinale Lige prvaka, igrao sam za velike klubove. Emocionalno je to drugačije", izjavio je Krkić pa dodao:

"U Španjolskoj i Italiji kada pobijedite onda ste najbolji, a kada izgubite loši ste. U Italiji postignete gol, pobijedite utakmicu i ne možete izaći na ulicu jer su svi entuzijastični i skaču na vas. Kada izgubite ludi su, čekaju vas nakon utakmice."

Krkić je započeo karijeru u Barceloni, igrao je za prvu momčad i bio je veliki talent, a neki su ga čak uspoređivali s Messijem. Nakon toga je bio u Romi, Milanu, Alavesu..., a trenutno nastupa za Stoke City.

"Kada sam bio u Romi, izgubili smo utakmicu i navijači su nas čekali u trening centru. Sljedeća utakmica je bila protiv Lazija, to je bila utakmica godine. Rekli su da smo ovu utakmicu mogli izgubiti, ali sljedeću ne smijemo. No nisu to rekli na lijep način. S druge strane, u Engleskoj je drugačije, nema velikog pritiska i lakše je uživati kad igrate."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara