Kroos žica veću ocjenu na FIFA-i: "Pa jeste li me vidjeli kako igram?"

Kroos žica veću ocjenu na FIFA-i: "Pa jeste li me vidjeli kako igram?"

Foto: Getty Images/Guliver Image

TONI Kroos jedan je od najboljih veznjaka na FIFA-i 18. No, šaka u oko u njegovoj statistici je brzina. Nijemcu je brzina ocijenjena s mizerniih 50, što je Kroos prigovorio tvorcima igre na Twitteru.

"Jeste li me vidjeli prošle subote? Pa zaslužujem barem 85", napisao je Kroos na Twitteru kao odgovor jednom igraču koji je pitao zašto ima tako nisku ocjenu.

Kroos na novom PESU-ima realnijih 72 u rubrici "pace" i tek nam ostaje vidjeti hoće li ga EA poslušati i nagraditi većom brzinom.

Inače, Kroos nije jedini koji se kanadskoj tvrtki požalio na ocjene u igri. Michy Batshuayi je imao sad već legendarnu prepisku s EA-om oko svojih ocjena, a još nekolicina igrača javno se požalila na "tretman" u igri. Sami Khedira požalio se na frizuru pa su ga u igri ubrzo "ošišali".

Evertonov napadač Yannick Bolasie objavio je na Twitteru snimku svojeg "El Tornada", poteza koji u najnovijoj FIFA-i može izvesti samo nekolicina igrača i zatražio je da i njemu to omoguće. EA Sports je promptno reagirao i odsad možete i s Bolasijem izvesti taj trik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara