REPREZENTACIJA

Platili karte za reprezentaciju u Puli, a umjesto stolica dočekali ih - čavli

Platili karte za reprezentaciju u Puli, a umjesto stolica dočekali ih - čavli
Foto: Index

RAZGOVARALI smo s navijačima Hrvatske (podaci poznati redakciji), koji su kupili ulaznice za današnju prijateljsku utakmicu Hrvatske i Gruzije u Puli, a po dolasku na stadionu Aldo Drosina, umjesto sjedalica na njihovim mjestima dočekali su ih - čavli.

Dvojica muškarca te jedna žena, vlasnici ulaznica za Zapadnu tribinu pulskog stadiona, morali su potražiti druga mjesta na tribini, a srećom po njih stadion je danas bio poluprazan. Sjedeća mjesta koja su platili po 75 kuna ne postoje. Stolice su iščupane, a nove očigledno još nisu postavljene. To nije spriječilo organizatora Hrvatski nogometni savez da naplati čavle umjesto sjedalica. 

Nogometni savez rigorozan je prilikom kontrole gledatelja na ulazima: oduzimaju se kišobrani, kovanice, boce, šminka i mnogi drugi predmeti, dok su čavli koji vire iz betona opasniji za sigurnost. 

Poslali smo upit HNS-u hoće li gledateljima koji su doživjeli neugodnost na stadionu refundirati trošak za nepostojeća mjesta. 

Stadion Aldo Drosina ima kapacitet od devet tisuća sjedećih mjesta, renoviran je prije devet godina te zadovoljava kriterije UEFA-e. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara