Lamar Odom: "Nakon predoziranja sam pretrpio 6 srčanih udara"

Lamar Odom: "Nakon predoziranja sam pretrpio 6 srčanih udara"
Foto: EPA-EFE

GOSTUJUĆI u emisiji komičara i glumca Kevina Harta, dvostruki NBA prvak i bivši šesti igrač godine u dresu LA Lakersa, Lamar Odom, šokirao je javnost izjavom o tome kako je nakon predoziranja pretrpio 12 moždanih i 6 srčanih udara.

Naime, Odom je 2015. pronađen u nesvijesti nakon tri dana alkoholiziranja i drogiranja u jednom bordelu. Nakon toga je završio u bolnici, na intenzivnoj njezi, a u jednom trenutku se nije znalo hoće li preživjeti. Uspio je, danas tvrdi da je čist, a izjavom u emisiji šokirao je i glumca:

"Dok sam bio u komi, imao sam dvanaest moždanih i šest srčanih udara. Liječnici mi govore da sam hodajuće čudo", tvrdi Odom, a ako je to što govori istina, jasno je da se radi o hodajućem čudu. 

Odomu se karijera počela raspadati nakon razmjene kada je bio primoran otići u Dallas Maverickse. Nikada nije pronašao sreću koju je imao u Lakersima gdje je u tandemu s Kobeom Bryantom i Pauom Gasolom bio najzaslužniji za dva osvojena naslova. Shodno tome, polako su dolazili problemi s prekomjernom težinom, alkoholom i drogom, a sve je kulminiralo te gotovo kobne večeri 2015. 

Osim što tvrdi da više nema problema s ovisnošću, bivši suprug Khloe Kardashian namjerava se vratiti u profesionalnu košarku, a cilj mu je odlazak u Kinu. Nije najmlađi, ima 38 godina, ali ako mu zdravlje to dopusti, moguće je da ga vidimo u Aziji. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara