MICHAEL SCHUMACHER

Le Parisien: Medicinska sestra iz bolnice nam je otkrila da je Schumacher budan

Le Parisien: Medicinska sestra iz bolnice nam je otkrila da je Schumacher budan
Foto: Getty Images / Guliver Images

PREKJUČER je Le Parisien objavio da je Michael Schumacher u ponedjeljak poslijepodne stigao iz Ženeve u europsku bolnicu Georges-Pompidou u Parizu na tajni tretman primanja matičnih stanica.

Nijemci pišu kako to nije prvi put da je slavni Nijemac došao na tretman u tu parišku kliniku. Dolazio je dosad najmanje dvaput, i to helikopterom, te je u bolnici bio prijavljen pod lažnim imenom.

Le Parisien danas piše kako je Schumacher bio pri svijesti tijekom tih tretmana, a citira i riječi neimenovane medicinske sestre iz bolnice.

"Da, u mojoj je skrbi i uvjeravam vas da je pri svijesti", navodno je rekla. Francuski list dodaje da je Schumachera posjetio njegov šef iz Ferrarija Jean Todt koji je nakon 45 minuta izašao iz bolnice. Glavni čovjek za njegov tretman u pariškoj bolnici je Philippe Menasché, 50-godišnji profesor iz njemačke.

Podsjetimo, nesreća legendarnog vozača Formule 1 dogodila se 29. prosinca 2013. Michael i njegov sin Mick su bili na skijanju u francuskom Maribelu. U jednom trenutku Nijemac je otišao izvan staze i zapeo za kamen koji ga je odbacio desetak metara u zrak. 

Pao je i udario glavom o kamen, a bez obzira na to što je imao kacigu, posljedice su bile dramatične. Informacije o stvarnom stanju Michaela Schumachera njegova obitelj taji od javnosti.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara