STIPE MIOČIĆ

Legendarni Holyfield: Stipe u toj borbi ne bi imao nikakve šanse

Legendarni Holyfield: Stipe u toj borbi ne bi imao nikakve šanse
Foto: Guliver Image/Getty Images

SVE SE glasnije spominje moguća borba Stipe Miočića, UFC-ovog teškaškog prvaka, i bivšeg boksačkog prvaka Tysona Furyja. I dok Fury poručuje da je spreman otići u svijet MMA borbe, Miočić pristaje i na boksački meč. 

Evander Holyfield, legendarni boksač, smatra da Fury ne bi trebao pristati na slobodnu borbu, već isključivo na boks.

"Fury će ugasiti svjetlo svim onim UFC borcima koji su ga prozvali na međusobni boksački meč, kao što je to učinio prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić. On ne razumije da je Tyson boksač, pravi boksač, i da je jako visok. Nije bitno kakav će MMA borac biti na drugoj strani. Hoće li on biti visok ili nizak, ali Fury će ga pobijediti u boksu jer ima toliko više iskustva."

A da borba bude u oktogonu...

"Tyson mora biti jako pametan u svemu ovome. Ako ne poštuješ dovoljno nečiji sport i odvažiš se ući u kavez, jednostavno će te pretući. Uništili bi ga udarcima nogama. Da sam ja on, držao bih se boksa i isključivo boksa."

Fury proziva UFC-ovce

"Tko je teškaški prvak u UFC-u? Američko-hrvatski borac Stipe Miočić. Prihvatio bih meč s njim iste sekunde, bez ikakvih problema. I s Francisom Ngannouom. S bilo kojim teškašem kojeg imaju. Ne bojim se nijednog od njih. Ja sam kralj Cigana. Boksač sam i jedan opaki tip", poručio je nedavno Fury i ubrzo dobio odgovor.

Miočić je podijelio snimku Furyjevih priprema i u opisu napisao: "Budi oprezan sa željama..."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara