Leonardo otkrio lijek za "bolesni" Milan: Moramo se opustiti, smiriti i ujediniti

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

MILANOVA izvedba protiv nogometaša Züricha bila je "neprihvatljiva" po sudu Leonarda, trenera "rossonera" koji su ponovno zakazali u realizaciji.

> Video: Zürich ponizio Milan na San Siru

Aktualni je švicarski prvak pobijedio Milan na San Siru s minimalnih 1:0 zadavši tako novi udarac i nove brige strategu momčadi koja po sudu struke, ali i polupraznih tribina igra ispod očekivanja.

"Primili smo pogodak u ranoj fazi utakmice od momčadi koja je bila koncentrirana na obranu tijekom svih 90 minuta. Propustili smo zagospodariti situacijom. Možemo mi pričati o lošoj sreći ili ičemu drugome, ali činjenica je da nismo imali ideje u igri od samoga početka i da je to sve nalikovalo na mučenje" iskren je bio Leonardo.

"Sve mi to nalikuje na lančanu reakciju, ponekad sve ide u pozitivnom smjeru, ovaj puta smo mi u negativnoj seriji. Moramo se opustiti, smiriti i ujediniti. Ne smijemo primati pogotke u tako ranim fazama utakmice jer oni usmjeravaju cijeli susret. Izlaz vidim u smirenosti, napornom radu i shvaćanju da i nas jednom mora krenuti" dodao je Leonardo kojeg mnogi već vide na izlaznim vratima.

"Ponovno bih se upustio u sve ovo, ne brinem se ja zbog sebe" zaključio je trener momčadi koja u Ligi prvaka bilježi omjer od pobjede i poraza, a u talijanskoj Seriji A od po dva slavlja, dva remija i dva gubitka bodova.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara