Ligu prvaka gledat ćemo srijedom na HRT-u iduće četiri godine

Ligu prvaka gledat ćemo srijedom na HRT-u iduće četiri godine
Foto: Guliver Image/Getty Images

HRT se pohvalio da je otkupio prava za utakmice srijedom u Ligi prvaka u sezonama 2021./2022., 2022./2023. i 2023./2024. Svaku srijedu u uobičajenom terminu HRT će imati pravo na prvi izbor utakmice. Prijenosi susreta počinju s posljednjom kvalifikacijskom rundom (četvrto pretkolo), nastavljaju se prijenosima u grupnoj i nokaut fazi do najuzbudljivijeg trenutka sezone – finala i podizanja pehara osvajača Lige prvaka.

HRT je vlasnik i dodatnog sadržaja, poput sažetaka i tjednog magazina Lige prvaka, koji nudi sjajne priče o junacima koji su obilježili najelitnije europsko klupsko natjecanje i brojne druge aktualnosti.

''Izravni prijenos utakmica Lige prvaka srijedom navečer uz studijsku analizu, goste i sažetke dio su najgledanijeg sadržaja HTV-a i smatramo kako smo s razlogom na taj način zadržali vrhunski sport i premium sadržaj u našem programu i u idućem dužem razdoblju. Ne možemo sakriti zadovoljstvo ostvarenim nakon dugih i iscrpnih pregovora, a HTV u novom paketu, kao i do sada, zadržava pravo prvog izbora utakmica srijedom, što je od izuzetne važnosti i javne uloge i zbog nastupa hrvatskog predstavnika, poput onog Dinamovog u proteklim sezonama'', naglasio je tim povodom glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić.

HRT je otkupio prava u paketu i za iduće ZOI 2022. (Peking) i LJOI 2024. (Pariz). Zimske olimpijske igre u Pekingu održat će se od 4. do 20. veljače 2022. Peking će tako postati prvi grad koji je bio domaćin zimskih i ljetnih Igara (2008.).

ZOI u Pekingu 2022. godine obuhvatit će 109 disciplina, od čega i 7 novih, koje će zasigurno znatno pridonijeti većoj zastupljenosti sportaša, kao i zanimljivosti natjecanja.

Ljetne olimpijske igre u Parizu održat će se od 26. srpnja do 11. kolovoza 2024.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara