Livaja: Svi očekuju novog Mandžukića, ali on i ja nemamo ništa isto

Livaja: Svi očekuju novog Mandžukića, ali on i ja nemamo ništa isto
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

MOMČAD Kaurija osvojila je 17. izdanje humanitarnog turnira Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović. U finalu su pobjedom 5:2 bili bolji od Tennisa.

Titulu najboljeg strijelca turnira odnio je Ante Erceg, a najbolji igrač bio je Josip Juranović. Za najboljeg vratara proglašen je Matej Delač.

Jučer su na Gripama igrali poznati hrvatski nogometaši, među ostalima, Niko Kranjčar, Ivan Klasnić, Stipe Pletikosa, Marko Livaja i Nikola Pokrivač.

Nakon turnira pred novinare je stao hrvatski reprezentativac Marko Livaja.

"Tu smo zbog humanitarnog događaja, drago mi je da sam uspio doći i imao vremena doći u svoj grad, odigrati jedan ovako veliki turnir, jako sam ponosan", rekao je Livaja pa prokomentirao svoje nastupe u 2018. godini.

"Najbolja godina moje karijere. Osvojio sam prvenstvo s AEK-om, izborio sam reprezentaciju, ova godina je bila stvarno uspješna."

Livaja nije bio na Svjetskom prvenstvu, ali kaže da nije očekivao poziv jer nije ni igrao kvalifikacije.

"Imamo stvarno dobih napadača, tada je Mandžukić igrao, nije bilo ni za očekivati da idem na Svjetsko prvenstvo. Nisam prošao kvalifikacije s njima i to sve, tako da je na kraju ispalo da smo drugi na svijetu, najveći uspjeh u povijesti, stvarno sam ponosan i nadam se da će Hrvatska jednog dana to ponoviti", izjavio je Livaja pa dodao:

"Svi očekujemo nekog novog Mandžukića, ja i Mandžukić nemamo ništa istoga, imamo dobrih napadača, ali nikoga kao Mandžukić."


VIDEO: Pogledajte što je Livaja još rekao o Hajduku i nastupu u Ligi prvaka:
 

Ante Erceg nakon tunira Četiri kafića:

Igrač Hajduka Josip Juranović:

Niko Kranjčar u Splitu:

Ovacije Gripa za Kranjčara:


Ivan Klasnić:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara