LIGE PETICE

Liverpool je pripremio veliko iznenađenje za najmlađe navijače

Liverpool je pripremio veliko iznenađenje za najmlađe navijače
Foto: EPA

TVRTKA koja organizira putovanja navijača Liverpoola na gostujuće utakmice širom Europe želi da što više djece prati omiljeni klub u novom pohodu na trofej Lige prvaka.

Lijepa prilika za nezaboravno putovanje je prvi meč osmine finala Lige prvaka koji igrači Jürgena Kloppa igraju sljedećeg tjedna protiv Atletica iz Madrida.

Tvrtka Football Travel Limited je osnovana prošle godine i već je stekla pozitivnu reputaciju nakon nekoliko uspješnih gostovanja u Engleskoj i inozemstvu.

U ponudi je jednodnevno putovanje u Madrid, a let će biti besplatan za sve mlađe od 12 godina. Popularna navijačka grupa Spion Kop 1906 osigurala je besplatne šalove i naljepnice za najmlađe članove.

Povoljni uvjeti za navijače

U poluvremenu utakmica Premier lige turistička organizacija obavještava roditelje o povoljnim uvjetima putovanja za najmlađe navijače.

"Čak i ako nemaju kartu za utakmicu, bit će to prekrasna prilika da posjete Madrid. Meč se može pratiti iz barova i restorana. U svakom trenutku će se osjećati kao dio Liverpoolove obitelji. Tijekom putovanja na gostujuće mečeve, osjeća se velika euforija na aerodromu i u avionu. Zabava u gradovima gdje igramo je vrhunska, a utakmica je samo jedan dio putovanja", objašnjava turistički vodič Matt Gostelow.

Avion s 200 sjedala

Pored besplatnog leta za mlađe od 12 godina, turistička agencija smanjila je cijene karata za navijače koji nisu navršili 18 godina i košta 269 funti. Sve takse plaća turistička organizacija koja posluje pod pokroviteljstvom nogometnog kluba Liverpool.

"Rezerviran je avion s 200 sjedala i u njemu će se nalaziti samo navijači Liverpoola. Svi putnici koji imaju kartu za utakmicu mogu koristiti besplatan autobusni prijevoz do stadiona. Povratak iz Madrida je odmah nakon utakmice", navodi Gostelow za Liverpool Echo.

Velika ušteda

Dan će za većinu navijača biti naporan, ali uštedjet će novac za smještaj. Učenici su trenutačno na praznicima pa je ovo lijepa prilika da odu na kratko putovanje s klubom. Meteorolozi kažu da će biti lijep dan, što će upotpuniti doživljaj.

"Mi smo turistička organizacija koja je vezana za nogometni klub Liverpool. Osnovali su je navijači koji desetljećima prate svoj klub širom Engleske i u cijeloj Europi. Još uvijek ima slobodnih mjesta u avionu za Madrid i pozivam najmlađe navijače da nam se pridruže", kaže Gostelow.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara