Liverpoolovi navijači ljuti zbog Uefine kazne Atleticu: "Već smo rezervirali karte za Madrid!"

Liverpoolovi navijači ljuti zbog Uefine kazne Atleticu: "Već smo rezervirali karte za Madrid!"

LIVERPOOLOVI navijači ogorčeni su zbog Uefine odluke prema kojoj njihov susret nogometne Lige prvaka protiv Atletica 22. listopada neće biti odigran u Madridu.

Podsjetimo, zbog loše organizacije utakmice u Ligi prvaka protiv Marseillea i nereda na tribinama, Europska nogometna organizacija (Uefa) među ostalim kaznila je madridski klub s dvije utakmice suspenzije stadiona Vicente Calderon. Na dotičnoj utakmici protiv francuske momčadi navijači Marseillea su još prije početka dvoboja potrgali sjedalice na stadionu i zapalili baklje, nakon čega su se s njima sukobili policija i zaštitari.

"Izgledno je da će tri do četiri tisuće navijača putovat u Madrid. Letovi i hoteli su rezervirani, što bismo mi sada trebali napraviti? Preostalo nam je da promijenimo mjesto odlaska ili da organiziramo prijevoz od Madrida do grada u kojem će se utakmica održati", kazao je Richie Pedder predsjednik Liverpoolovog navijačkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zabrinuti smo zbog Liverpoolovih navijača, no nemamo alternativu. Moramo kazniti Atletico, a Liverpoolovim navijačima ćemo nekako pokušati pomoći", kazao je Uefin direktor komunikacija William Gaillard.

Utakmica između Atletica i Liverpoola na rasporedu je 21. listopada.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara