Ljutiti Maradona pozvao Bobana na tučnjavu

Ljutiti Maradona pozvao Bobana na tučnjavu
Foto: Guliver Image/Getty Images

LEGENDARNI argentinski nogometaš Diego Armando Maradona obrušio se na čelnike Međunarodne nogometne federacije (FIFA) među kojima je i bivši kapetan hrvatske reprezentacije Zvonimir Boban.

Maradona je nakon poraza njegove momčadi Dorados de Sinaloa u meksičkom kupu kritizirao Međunarodnu nogometnu federaciju, a posebno je napao Zvonimira Bobana. Tijekom utakmice je imao i sukob s navijačima Zakatepeka. Pozvao ih je na tučnjavu i krenuo prema njima.

Prema njegovim riječima, čak i nakon odlaska Seppa Blattera ništa se nije promijenilo u krovnoj kući svjetskog nogometa. 

"Gianni Infantino je obećao novu FIFA-u, ali se ništa nije promijenilo", poručio je Maradona dodavši: "Rekao sam predsjedniku FIFA-e da se ništa nije promijenilo od vremena kada je Sepp Blatter bio predsjednik te da se i dalje ne poštuju igrači kao što su Marco van Basten, Ruud Gullit ili ja."

Maradona je imao poruku i za legendarnog kapetana hrvatske reprezentacije Zvonimira Bobana koji je od svibnja 2016. godine u funkciji posebnog savjetnika predsjednika FIFA-e za nogometna pitanja. Maradona i Boban su navodno prije nekoliko mjeseci imali verbalni sukob u jednom hotelu, u kojem su bile brojne nogometne legende.

Embed from Getty Images

"Želim poručiti Bobanu, koji je prihvatio sve loše strane FIFA-e, da možemo ući u ring. Nisam momak od 20 godina, imam 58 i ovakve stvari me vrijeđaju jer sam vjerovao ljudima, ali im više ne vjerujem", poručio je Maradona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara