DEJAN LOVREN

Lovren: Pretjerao sam s Ramosom, nisam zao čovjek

Lovren: Pretjerao sam s Ramosom, nisam zao čovjek
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

HRVATSKI reprezentativac i stoper Liverpoola Dejan Lovren progovorio je za SportKlub o sukobu sa Sergijom Ramosom, nacionalnom stadionu i o tome da je navijao za Bayern u djetinjstvu. 

Lovren i Ramos prozivali su se još od finala Lige prvaka u kojem je Španjolac ozlijedio njegovog prijatelja Mohamed Salaha, a sukob je doživio svoj vrhunac nakon što je Hrvatska na Maksimiru srušila Španjolsku u Ligi nacija.

Novinari su pitali Ramosa uoči utakmice s Hrvatskom što misli o Lovrenovoj izjavi da je on bolji stoper od njega.

"Ne bih htio nikoga kritizirati ni odgovarati na frustrirane komentare. Neki ljudi žele biti na naslovnicama, a ja sam takav kakav jesam. Svatko ima svoje mišljenje, ali meni je drago da treneri imaju samo dobre riječi za mene i da imaju povjerenja", rekao je Ramos.

Lovren je odmah nakon pobjede protiv Španjolaca upalio Instagram lajv.

"Aaa-ha. Tri-dva. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su p.... obične. Samo ovo vrijedi, ova tu strana", rekao je Lovren pokazujući hrvatski grb, a prekrivajući španjolski na svom dresu.

Hrvatski branič se nije smirio ni jutro nakon pobjede Hrvatske protiv Španjolske. 

Objavio je fotografiju s utakmice na kojoj se vidi kako se kapetan Španjolske nakon duela s Lovrenom drži za glavu. "Dobro jutro, Hrvatska", napisao je branič Liverpoola uz fotografiju koju možete vidjeti ovdje.

"Drago mi je više od ičeg, laktom sam ga ubio", rekao je Lovren na Instagramu, ali ne otkrivajući o kome je riječ. Međutim, kako je njegova sreća zbog tog udarca evidentna, jasno je da je riječ o Ramosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobro jutro Hrvatska 🇭🇷

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)

No ipak je požalio zbog svog ponašanja.

"Bilo je to odmah nakon utakmice, vruć si, emocije naglašene. Pretjerao sam, ali važnije je da znam kako nisam zao čovjek, da nisam na taj način nekome želio nanijeti zlo", rekao je Lovren za SportKlub.

Bila je ta 2018. godina nogometna idila. Prije toga u našem nogometu puno problema koji su se godinama vukli. Reprezentacija nije svugdje dobrodošla, barem od dijela navijača?

"To uistinu nije pitanje za mene. Ispod našeg dresa moje je srce puno i veliko. I nikada se nisam štedio. Vidjeli smo na dočeku koliko nas Hrvatska voli. I to se zajedništvo mora održati. Treba razgovarati, krenuti ispočetka. Sjever i jug trebaju biti jedno."

Nacionalni stadion?

"Opet pričamo, a ne gradimo. Hrvatska ima veliku nogometnu reprezentaciju, naš nogomet zaslužuje stadion koji imaju i mnogo manje reprezentacije. Mislim da mi na terenu pokazujemo sve ono što je potrebno: želju, srčanost, umijeće. Ne trebamo biti megalomani, ne treba nam stadion od 70 tisuća ljudi. Pristojan dom", izjavio je Dejan Lovren.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara