Luka Vučko iz Eskisehira želi kod Bilića: Postavio me za kapetana U-21, a sada me zaboravio

Tekst: Z.A./D.M.

"ZASLUŽIO sam da mi makar da priliku. Već drugu godinu odlično igram u turskoj ligi, a ove sezone sam dao tri gola iako sam stoper", izjavio nam je 25-godišnji branič koji zapaženo nastupa za Eskisehirspor, koji je nakon sedam kola na visokoj 3. poziciji jake lige.

"Na četiri gostovanja izvukli smo neriješene rezultate, a sva tri domaćinstva okončali pobjedama", upoznaje nas Luka sa zapaženim rezultatima kluba turskog sjeverozapada.

"Veliki je uspjeh što smo s Galatasarayem izvukli 1:1 pri čemu sam vodio teške, ali uspješne duele s poznatim napadačima trofejnog kluba, Shabanijem Nondom i Milanom Barošem", kaže Luka koji o svojim igrama i poziciji govori sljedeće:

"Stoper sam, al volim se ubacit i naprijed. Defanziva i ofenziva u jednom. Ne znam što bih rekao, teško mi je govoriti o samom sebi. Trebalo bi me makar pogledati. Sazrio sam kao igrač maksimalno, u Turskoj sam dobio na iskustvu i kvaliteti."

"Ljut sam na Slavena, jer spada u red ljudi koji me najbolje znaju. U mladoj reprezentaciji sam mu bio nezamijenjiv i kapetan selekcije a sada me zaboravio" podsjetio je nekadašnji igrač Hajduka, Rijeke i moskovskog Saturna.

Vučko mlađi (brat je bivšeg Hajdukovog napadača Jurice) pruža punu podršku Biliću i njegovim izabranicima pred predstojeće odlučujuće kvalifikacijske dvoboje, ali se ne boji poručiti kako mu među njima ima mjesta:

"Uvjeren sam da će reprezentacija uspjeti osigurati put u Južnu Afriku kroz dodatne kvalifikacije. Spreman sam i željan dokazivanja."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara