Malešu prekipjelo: Balakov radi što ga je volja, ovo nije Hajduk kakav želim!

Malešu prekipjelo: Balakov radi što ga je volja, ovo nije Hajduk kakav želim!

Foto: Cropix / Nikola Vilić

PREKIPJELO je Hrvoju Malešu. Činilo se da Krasimir Balakov unatoč ekspresnom gubitku borbe za naslov (šest pobjeda u deset utakmica), ima apsolutni mir u čvrstom sedlu. No, Karlovac je na površinu izbacio sve ono što predsjednika tišti već duže vremena.

"Čini mi se da je Balakov previše slobodan u svom radu. Nama u Karlovcu igrači vrijedni dva milijuna eura koje ne možemo prodati, a na klupi sjedi vrijednost od 15 milijuna. Tu nešto nije u redu, ne znam tko Balakovu sugerira... Trener sa mnom baš i ne priča, radi što ga je volja. Ne znam utječe li netko na njega, no ovo što radi nije dobro za Hajduk", u dahu je Maleš govorio za Večernji list.

"Ovo nije Hajduk kakav sam namjeravao graditi. Kada sam vidio momčad koja će igrati u Karlovcu, nije mi se dalo ni ići na put. Stoper Inoha u veznom redu, defenzivna postava... Na klupi igrači koji bi trebali biti nositelji igre. Vukušić, Lendrić, Vuković i Sarić koji je do sada skupio ravno 64 minute? Ne miješam se u struku, ali za ovo ni ne trebaš biti stručnjak. Vidi se da ovo nije postava za pobjedu. Ma ako treba, završit ću trenersku školu da i ja mogu komentirati ono što svi vide. Imat ćemo ozbiljan razgovor u klubu, ali ne o Balakovu. Njemu treba objasniti da mora raditi u interesu kluba."

Ne potpišu li ugovore, Tomasov i Subašić idu u drugu momčad!

Nula u Karlovcu jako je zapekla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš mjesečni budžet veći je od petogodišnjeg budžeta Karlovca, a mi se gore tresemo cijelu utakmicu. Uoči Karlovca podigao sam kredit za plaće igrača, a oni? Milićević kaže da u Australiji padaju glave upravi koja kasni s plaćama. Ma pitao bih ga ja što je s igračima koji zabiju dva autogola i naprave dvije kardinalne greške u pet utakmica. Da je Vejić to napravio, navijači bi ga pojeli..."

Trenutno predsjednik vodi i teške pregovore s petoricom igrača koji su ušli u zadnju godinu ugovora.

Marijan Buljat nema šanse za produljenje, Andrić i Tičinović tek se moraju dogovoriti, a na ponudu nisu pristali Tomasov i Subašić.

"Ne pristanu li u naredna dva tjedna, obojica idu u drugu momčad."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara