Mamić: Hrvatsko društvo je dno dna!

ZDRAVKO MAMIĆ oštro je reagirao na priče kako je Dinamo kukavički klub te tvrdnje iz riječkog tabora da je odgoda utakmice atak na regularnost prvenstva. Mamić tvrdi da je naše društvo dotaklo dno i kako je umoran od odgovaranja na pitanja o virozi njegovih igrača.

"Ne bih došao da sam znao da ćemo razgovarati o virozi mojih igrača. Umoran sam od objašnjavanja neobjašnjivoga. Kao društvo smo dotakli dno dna", rekao je Mamić u emisiji Hrvatska uživo.

Izvršni dopredsjednik Dinama kaže da je nemoguće nešto tako izrežirati te da se maksimirska momčad ne boji Rijeke jer je bolja od nje.

"Svi smo bolesni. Glasnogovornik kluba je završio danas u bolnici. Šime Vrsaljko kojeg smo uzeli iz juniorskog pogona je isto završio u bolnici. Rijeka je sedma na tablici, a Dinamo je četiri godine prvi. I sada ispada da smo se mi uplašili neke Rijeke. Sposobni smo i takvi tu Rijeku pobijediti već jučer i tko kaže da u tome ne bi uspjeli. Koji bi monstrum sve to izrežirao i sve to izmislio. Dečki su bili u bolnici i danas su nastavili ići u bolnicu. Liječnici su zamijetili da se radi o epidemiji i a će se onda i nastaviti kao što se i nastavila. Ja sam bio taj koji je naredio da se ide u Rijeku."

Sportski direktor Rijeke Mario Rubeša najavio je da će se Rijeka žaliti na odgodu utakmice jer smatraju da je Dinamo imao dovoljno igrača da može odigrati susret.

"Nakon jučerašnjeg događaja, izvršni odbor kluba donio je odluku da uputimo žalbu na odgodu utakmice. Hoćemo da se preispita odluka da se utakmica odgodi i je li to u skladu s pravilima natjecanja kako se ne bi dovela u pitanje regularnost cijelog prvenstva. Smatramo da svaka momčad ima u svom kadru 25 do 30 igrača koji su dovoljni da bi se natjecanje održalo. Red bi bio da su čelnici Dinama kontaktirali Rijeku jer do 16.30 nismo imali nikakvu informaciju. Pregled se mogao napraviti u KBC Rijeka kakao bi se odagnala sva sumnja."

M.P.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara