20 MILIJUNA EURA ZA PJACU Velikani požurite, nakon Eura će biti još skuplji

20 MILIJUNA EURA ZA PJACU Velikani požurite, nakon Eura će biti još skuplji

Foto: Getty Images / Guliver Image

JEDNA utakmica na Europskom prvenstvu bila je dovoljna Marku Pjaci da osvježi interes potencijalnih kupaca, ali zainteresirani ne nude dovoljno. Dinamov dragulj mogao bi iduće sezone završiti u Engleskoj ili na Apeninima, no za otkup njegovog ugovora bit će potrebna nešto izdašnija ponuda.

Liverpool, Roma i Inter žele ga što prije, ali zasad planiraju ponuditi 15 milijuna eura, no Zdravko Mamić neće ni porazgovarati s njima za taj iznos, naime želi pet milijuna više - okruglih 20.

"Interes postoji, ali službene ponude nema," potvrdio je Indexu Pjacin agent Marko Naletilić.

Dinamov talent odigrao je prosječnu utakmicu protiv Španjolske, ali skauti koji ga prate dobro znaju što može i uvjereni su kako je napadač hrvatske reprezentacije novi veliki hit na nogometnoj tržnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Požurite jer će uskoro biti još skuplji


Liverpool, Inter i Roma planiraju izdvojiti 15 milijuna eura, što je pet milijuna eura premalo, pišu talijanski mediji. Morat će požuriti žele li ga dobiti po ovoj cijeni jer, zaigra li protiv Portugala u osmini finala Eura, mogao bi idući put kad nazovu biti pet milijuna eura skuplji.

Pjacin agent nedavno je rekao kako bi volio da završi u Fiorentini, smatrajući kako će se u toj sredini najlakše prilagoditi zahtjevima jedne od najjačih liga svijeta. Na Apeninima pomama za Pjacom traje već dvije godine, a zainteresiranih ima i na pretek.

Milanski klubovi prate ga intenzivno, Inter se čini kao izglednija opcija u toj priči jer su na crno-plavoj strani grada već dvojica reprezentativnih kolega, Perišić i Brozović, prilagodba na život u stranoj zemlji bila bi mnogo lakša u društvu sunarodnjaka i prijatelja.

Pjaca će kako vrijeme bude odmicalo vrijediti sve više, potencijalnih kupaca Mamiću, čini se, ne nedostaje kad lakoćom odmahuje rukom na ponude od 15 milijuna eura, cijena je zasad 20.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara