Mamić odgovorio Indexu: Nema nikakve agencije, što je loše u relacijama koje stvara moj sin

Mamić odgovorio Indexu: Nema nikakve agencije, što je loše u relacijama koje stvara moj sin

Foto: Hina, Index

ZDRAVKO MAMIĆ pojavio se pred novinarima na svojoj prvoj pressici nakon uhićenja prošlog ljeta, samo dva dana uoči parlamentarnih izbora. Nakon novog monologa i priče o Dinamovoj djeci koja je u rukama braće Mamić i njihovih suradnika, gazda Dinama osvrnuo se na pobunjenog Antu Ćorića koji traži odlazak s Maksimira samo pola godine nakon što je potpisao petogodišnji ugovor

Obraćanje je otvorio propovijedi o "trgovanju djecom", bazenu pirana u kojem se svi bore za privatne interese, a samo Zdravko, kako tvrdi, za interes Dinama.

Objavio je i novi cilj - od Dinamovih juniora napravit će reprezentaciju Hrvatske, i obratno, od aktualne reprezentacije hrvatskih kadeta stvorit ce ''moćan europski stroj koji će Hrvatima godinama biti na ponos".

"Samo pod našim suncem mogu rasti naša djeca", tvrdi Mamić

Najavio je i roditeljski sastanak na kojem će roditeljima svojih juniora objasniti kako da se ponašaju u tom bazenu lovaca u mutnom. "Samo pod našim suncem mogu rasti naša djeca", tvrdi Mamić. 

Bio je to uvod u priču Ante Ćorića, čija se obitelj želi oteti s lanca, iako je s Mamićem potpisala ugovor do 2020. godine.

"Dinamo je iznad moje obitelji", odgovorio je Mamić na Indexovo pitanje o menadžerskim poslovima svoje obitelji i vratio se na Dinamovu mladež.

"U inozemstvu ih čekaju da budu broj. Pod našim suncem u našem Dinamu će se uspjeti razviti. Nisu se Ćorićevi roditelji bunili kada smo nedavno potpisali petogodišnji ugovor. Znate što se tu dogodilo?", odgovorio nam je Mamić protupitanjem na podsjećanje da je jedan od roditeljskih sastanaka završio optužnicom.

Mamić o optužbi za prijetnje nasiljem Murićevim zastupnicima: Jako mi je žao da niste honorirali to kako sam borim za interese kluba

Podsjetimo, Mamić je optužen zbog ozbiljnih prijetnji nasiljem zastupnicima Roberta Murića koji je prošle godine otišao iz Dinama nakon višemjesečne suspenzije i drame oko registracije za Ajax. Tek nakon što je FIFA poništila mjere Mamićevog HNS-a, mladi je nogometaš dobio pravo priključiti se novoj momčadi.
 
"U slučaju Murić, dakle, jako mi je žao da to niste honorirali. Zaslužio sam da mi se pokloni svaki navijač kako se borim za interese kluba iznad svega. Kakav bih čovjek bio da sam to promatrao skrštenih ruku, što su sve ti zločesti ljudi oko njega htjeli napraviti. Htjeli su oteti našu djecu. Moj interes je interes Dinama, nema tu privatnog kao što se imputira. Ja sam svom djetetu ukinuo pravo na rad, ustavno pravo", rekao je Mamić.

Ali, gospodine Mamić, vaš sin slika se na Bernabeu s Kovačićem, u loži s Brozovićem. Ne djeluje kao da ste Mariju Mamiću ukinuli pravo rada.
 
"To je čista zloća onih koji ne žele jak Dinamo, oni poturaju tu priču. Nema zastupanja, nema agencije, to je laž. Mogao bih s vama sada sat vremena o toj temi, ako vaši kolege to dopuste", kazao je Mamić, pa konačno i odgovorio:

"Što je loše u relacijama koje je stvorio moj sin?"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara