PREMIERSHIP

Manchester City demantirao: "Prestanite s besmislicama o Pepovom odlasku u Juve"

Manchester City demantirao: "Prestanite s besmislicama o Pepovom odlasku u Juve"
Foto: EPA

UGLEDNA talijanska novina La Gazzetta dello Sport naslovila je priču o Pepovom dolasku u Juve "Guardiolin duh", a novinska agencija AGI objavila je da je Španjolac sve dogovorio s Juventusom.

Navodno je četverogodišnji ugovor vrijedan 24 milijuna eura po sezoni spreman i treba biti potpisan 4. lipnja, a službena promocija najboljeg trenera na svijetu zakazana je za deset dana kasnije.

Guardiolu kladionice postavile kao ogromnog favorita za novog trenera Juventusa

Talijani tvrde da je Guardiola sve dogovorio s Juventusom

U Manchesteru su shvatili da je kap prelila čašu te da se s tim mora prestati. Član Cityjevog Upravnog odbora Alberto Galassi ističe da ne razumije "ovoliku količinu napisanih besmislica".

"Pep je naš trener i želi ostati s nama. Ni on ne može razumjeti kako ga nitko ne čuje. U cijeloj ovoj priči nema ničeg istinitog", naglasio je Galassi u izjavi za talijanski Sky.

Potom je detaljnije objasnio.

"Prvo, ozbiljan klub bi u ovakvim situacijama morao kontaktirati drugi klub pa je nezamislivo da je City nesvjestan Guardioline navodne prezentacije u roku od samo nekoliko dana. Nema nikakvih osnova u cijeloj ovoj priči. I ne razumijemo zašto bismo po milijunti put morali intervenirati i reći da Guardiola ne želi otići iz Manchester Cityja, kada to uopće nije upitno", nastavlja Galassi.

Ipak priznaje da se sastao s Juventusovim direktorom Pavelom Nedvedom, ali samo na prijateljskom sastanku jer se poznaju već dugo.

"Nema potrebe da mi branimo tako veliki klub kakav je Juventus. Samo smo se usuglasili da je ovo postalo smiješno. Žao mi je Juventusovih navijača, ali morat će pronaći nekog drugog trenera", zaokružio je Galassi.

Standings provided by Sofascore LiveScore
 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara