DEJAN LOVREN

Mandžukića je frizerka u Rusiji unakazila pa se ošišao sam: "Isuse, što je ovo?!"

Mandžukića je frizerka u Rusiji unakazila pa se ošišao sam: "Isuse, što je ovo?!"
Foto: EPA

DEJAN LOVREN i Tony Cetinski odradili su Instagram live u kojem su razgovarali o brojnim aktualnim temama poput obaveznog cijepljenja, ali i o povijesnom hrvatskom srebru na ruskom Mundijalu 2018.

Hrvatski reprezentativac ispričao je anegdotu iz kampa Dalićeve reprezentacije kada su se igrači poželjeli ošišati.

"Plakali smo. U jednom trenutku bili smo zarasli, bili smo već 20-30 dana u Rusiji u karanteni. I onda smo odlučili nekog nazvati da nas ošiša. Nas 6-7 se javilo za šišanje i otišlo se po neku Ruskinju, nažalost, ona nije pričala engleski. S njom je došla i ta Ruskinja koja je prevodila", počeo je 30-godišnji stoper Liverpoola pa nastavio:

"Mislim da je prvi bio Mandžo. Sjeo on i govori joj da mu samo malo zulufe skrati. Ona mu je srezala pola glave, ali ravno, ravnu crtu. I joj, on joj govori: 'Isuse, što je ovo', i ide on onda sam drugu stranu napraviti i napravi još gore.

I onda dolazi Kovačić na red. Tu nije bilo spasa. Kao da mu je stavila lonac i žiletom išla ispod lonca. Šime Vrsaljko je rekao kao da je došla s motornom pilom. Kad je on skužio kako ona radi, zamolio ju je da mu samo škarama malo iza skrati kosu. A ova prvo uzela mašinicu i samo ga na nulu obrijala iza. A on je imao dugu kosu. Ma to je sprdačina bila, ja imao rupe na glavi, kao kokoš", nasmijao se Lovren.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara