Mandžukić: Šutim i radim, ne zamaram se golovima, a ovisan sam o pobjedama

Mandžukić: Šutim i radim, ne zamaram se golovima, a ovisan sam o pobjedama
Foto: Hina

HRVATSKA reprezentacija priprema se za drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu koju u četvrtak igra protiv Argentine od 20 sati.

Dok hrvatska javnost čeka službenu objavu vezano za situaciju s Nikolom Kalinićem, koji je navodno potjeran iz reprezentacije, HNS je na svojim stranicama objavio razmišljanja Marija Mandžukića, do sada prvog napadača Hrvatske. 

Mandžo je dobio prednost u prvoj utakmici, zaigrao je uz Kramarića koji je postigao gol, a očekuje se da će im Dalić dati povjerenje i protiv Argentine.

"Važno je startati pobjedom na Svjetskom prvenstvu i sretni smo, ali imamo još dvije utakmice i ne smijemo se previše veseliti. Trebamo se dobro odmoriti za Argentinu, i opet ćemo se dobro pripremiti. Vjerujem u nas, a budemo li svi vjerovali u prolaz i davali sve od sebe, onda će nas nagraditi i sreća koja je jako važna u nogometu", rekao je Mandžukić.

"Naši se suparnici olako shvaćaju, kao da su slabi, a svi su došli na Svjetsko prvenstvo s razlogom i vidjelo se već u prvim danima da nema lakih suparnika. Nigerija je također bila dobra, a mi nismo primili gol. Dobro smo odigrali, kako smo se i dogovorili, a naravno da uvijek može i bolje - tome ćemo težiti".

"Klupska sezona nije na meni ostavila traga. Šutim i radim, ne zamaram se postizanjem pogodaka nego pobjedama. Ovisan sam o pobjedama i samo me one zanimaju. Mogu pridonijeti momčadi i bez golova, to sam pokazao milijun puta i tako ću nastaviti i dalje".

"Svaka čast i našim navijačima u Kalinjingradu, sve je bilo puno crveno-bijelih kockica. Čuli smo ih i tijekom dana u hotelu, slušali smo naše pjesme i bilo je sjajno. Stvarno su nam potrebni, moramo biti svi zajedno i tada ćemo, nadam se, nešto i ostvariti", zaključio je Mandžo, prenosi stranica HNS-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara