Maradona i iz autobusa "nudio" oralni seks novinarima

Tekst: Totalsport
Printscreen: Youtube

VIDEO-URADAK koji je osvanuo na lokalnim televizijskim postajama u Argentini, mogao bi tamošnjem nogometnom savezu otežati posao zataškavanja skandala u čijem je središtu izbornik Diego Maradona.

Dotični se krajnje nekulturno obračunao s medijima na konferenciji za novinare nakon utakmice u Montevideu u kojoj su “gauči” 1:0 pobjedom izborili nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Poručio je možda i najbolji nogometaš svih vremena (svakako ne i takav trener) predstavnicima medija da mu mogu “popušiti i nastaviti pušiti".

I dok se mislilo da je tu kraj eskapadama izbornika koji za sebe tvrdi da ne želi biti uzor mladima javnosti je predočena i video-snimka Maradone u autobusu na kojoj je jasno vidljivo da “mali zeleni” nije smiren, te da gestikulacijama poručuje okupljenom mnoštvu i kamermanima isto što je rekao predstavnicima sedme sile na press-konferenciji.

Podsjetimo da Maradona zbog svog pomanjkanja kulture može biti kažnjen s pet utakmica zabrane vođenja momčadi, te novčanom kaznom u iznosu od 13.000 švicarskih franaka. Kakva će kazna biti odlučit će uskoro Disciplinska komisija Fife.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara