Maradona o Peleovoj izjavi da je "Neymar najbolji na svijetu": Uzeo je krivi lijek

Foto: AFP

PELEOVA izjava kako je 19-godišnji Neymar bolji nogometaš od Lionela Messija nije dobro sjela Diegu Maradoni koji se nije mogao suzdržati reakcije na račun legendarnog Brazilca s kojim čitav niz godina vodi javne polemike.

"Čini se da je Pele uzeo pogrešan lijek. Umjesto da popije svoju noćnu pilulu, uzeo je jutarnju. Zbunio se i nije znao o čemu govori. Sugeriram mu da sljedeći put uzme prave pilule prije negoli da bilo kakve sugestije, a mogao bi promijeniti i liječnika", rekao je 51-godišnji Maradona, koji se vratio u Dubai na svoju dužnost trenera Al Wasla nakon što je prethodno sahranio majku u domovini.

"Bio je to vrlo emocionalan trenutak za mene, ali prva stvar koja mi je prošla glavom nakon što sam pokopao majku bio je povratak momčadi. To im dugujem jer su mi pokazali veliku potporu", dodao je Mali zeleni.

Podsjećamo, Pele je izjavu kojom veliča Neymara dao povodom početka obilježavanja stote obljetnice brazilskoga nogometnog kluba Santosa.

"Kad pogledam individualnu razliku između njih dvojice, Neymar mi se čini daleko boljim igačem. Kompletniji je: puca obadvjema nogama, dribla na obadvije strane, dribla dobro i zabija jako puno golova. Neymar je za mene najbolji nogometaš na svijetu", rekao je Pele.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara