LIGE PETICE

Marca: Bale je nepopularan i nitko ga ne voli. Mora otići iz Reala

Marca: Bale je nepopularan i nitko ga ne voli. Mora otići iz Reala
Foto: EPA

GARETH Bale igrač je kojeg španjolski mediji već nekoliko sezona kritiziraju zbog njegovih igara u Realu, a sve češće pišu i o njegovom odlasku iz Madrida. Klub je nezadovoljan igračem, a igrač klubom i došlo je vrijeme za rastanak.

Novinar Marce Roberto Palomar piše kako je Bale u jako lošim odnosima s ostatkom svlačionice, navodi kako je Velšanin "u nekom svom svijetu još od dolaska u Madrid". 

Dosad je to bio problem koji je Real tolerirao nadajući se kako izvor tog problema leži u nevjerojatnoj nesreći koju je Bale imao s ozljedama te da će se to riješiti ako Bale zaliječi sve što ga je mučilo. Međutim, to se nikad nije dogodilo.

Baleova priča u Madridu je završena

Sukladno tome, Bale je postao neisplativ prvo u sportskom, a onda i u ekonomskom smislu. Osim što je puno izostajao zbog ozljeda, problem je i njegova plaća koja je jedna od najvećih u Madridu, a sada se već pojavilo nekoliko igrača koji na sportskom planu mogu dati više od njega za bitno manju plaću. 

Osim toga, Bale je i kod navijača pao u nemilost. Čak ni to što je zabio nekoliko jako važnih golova za Real nije pomoglo kod navijača, okrenuli su mu leđa i odredili mu sudbinu.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara