BARCELONA

Marca: Barcelona platila ljude da po društvenim mrežama blate Messija i suigrače

Marca: Barcelona platila ljude da po društvenim mrežama blate Messija i suigrače
Foto: EPA

U BARCELONI posljednjih tjedana vlada nered nakon istupa sportskog direktora Erica Abidala koji je prozvao igrače zbog slabijih partija.

Njemu se, na Instagramu, suprotstavio kapetan i najbolji igrač Lionel Messi, a klub je nekako u medijima uspio smiriti situaciju, no svima je jasno da u Barceloni puno toga nije dobro posloženo.

Mediji u Španjolskoj donose novi Barcelonin gaf pozivajući se na Què t’hi jugues.

Navodno je klub unajmio agenciju I3 Ventures čiji je zadatak usavršavati imidž predsjednika Josea Marije Bartomeua koji je također pod velikom paljbom - Messi nije oduševljen njime jer je više stao na stranu Abidala u njihovoj medijskoj razmirici.

Barcelona, kažu, koristi usluge agencije koja upravlja sa stotinjak profila na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter) koji su dobro praćeni (preko 60 tisuća followera minimalno).

S tih profila napadaju se igrači poput Lionela Messija i Gerarda Piquea. Argentinca se napada zbog toga što još nije potpisao novi ugovor, a Španjolca zbog povećanja poslovnih aktivnosti (Davis Cup). 

Marca dodaje da su napadani i Xavi, Pep Guardiola, Carles Puyol te bivši predsjednik Joan Laporta. Barcelona je potvrdila da koristi usluge spomenute agencije, ali i poručuju da o napadima na igrače nisu imali pojma.

Za spomenute usluge Barcelona spomenutoj agenciji plaća pola milijuna eura.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara