PROMOCIJA KNJIGE LUKE MODRIĆA

Marcelo: Luka Modrić je suština svih Realovih uspjeha

Marcelo: Luka Modrić je suština svih Realovih uspjeha
Foto: Index

LUKA MODRIĆ je predstavio autobiografiju "Moja igra" na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a među brojnim uglednim gostima su Slaven Bilić, Zvonimir Boban i Emilio Butragueno. Prisutan je bio i Modrićev "brazilski brat" Marcelo. 

"Čestitam hrvatskoj reprezentaciji na svim ostvarenim uspjesima. Real Madrid je postigao velike uspjehe posljednjih godina, a Luka Modrić je suština tih uspjeha. Svi ga znamo kao igrača, ali sam presretan što ga poznajem kao velikog čovjeka. Presretan sam što su naše obitelji danas u prijateljskim odnosima. On je jako ljubazna osoba posvećena obitelji", rekao je Brazilac pa je dodao.

"Cijeli svijet zna Luku, ali mi koji s njim igramo znamo kakav je na treningu i poznajemo te minijature i tu posvećenost koje se rijetko viđaju. Lako je prepoznati vrhunske igrače po potezima i primanju lopte. On predviđa sve poteze tri-četiri sekunde prije. Teško se braniti od igre Modrića jer on sve promišlja prije vas."

Hrvatski kapetan danas je zajedno s autorom Robertom Matteonijem najprije promovirao autobiografiju na glavnoj pozornici šestog paviljona Zagrebačkog velesajma na Interliberu, a nakon toga na red je došao i Stomatološki fakultet.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara