Marković: Barić nam ne treba ako mu je Kärnten važniji od Hrvatske

Marković: Barić nam ne treba ako mu je Kärnten važniji od Hrvatske

PREDSJEDNIK HNS-a izjavio je u intervjuu Sportskim novostima kako se hrvatska reprezentacija ne može i ne smije uspoređivati niti s jednim klubom, te ako Barić smatra da treba ići u Kärnten, neka ide.

Iako je bilo nekih najava da će se Barićev status u reprezentaciji znati i prije Europskog prvenstva, odnosno da će se već u svibnju razgovarati o produženju ugovora ili odlasku, Marković je izjavio kako će se odluka o tome donijeti u srpnju, nakon EURA.

Drugim riječima, bude li rezultat hrvatske reprezentacije zadvoljavajući lako je moguće da Barić ostane na kormilu reprezentacije, a ne bude li rezultat dobar Barić će biti slobodan otići u Austriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marković smatra kako je Barić napravio čudesan rezultat s reprezentacjom u koju je došao u najtežem trenutku, pišu Sportske novosti.

Na pitanje novinara o Barićevm "lutanju", Marković je rekao kako Barić "ne luta, nego nema igrača koji bi mogao biti graditelj igre, pa tu ulogu mora rasporediti na njih nekoliko", dodajući kako će poslije Makedonije sve biti jasno.

Ako će poslije Makedonije sve biti jasno, hoće li momčad koja će započeti utakmicu protiv Makedonije biti ona koja će igrati i na europskom prvenstvu? Jer, u toj momčadi neće biti Stipe Pletikose.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara