Mate Bilić zabio nakon godinu i pol: Sazrio sam i napredovao, a loše sam stvari ostavio iza sebe

Mate Bilić zabio nakon godinu i pol: Sazrio sam i napredovao, a loše sam stvari ostavio iza sebe

Foto: AFP

MATE BILIĆ ovog je tjedna prekinuo golgeterski post u španjolskom nogometnom prvenstvu koji je trajao od 23. ožujka prošle godine kada je zabio Deportivu. Zabio je Bilić prvi gol u srijedu u gostujućoj pobjedi svoje momčadi na gostovanju kod Mallorce 2-1, te joj je tako pomogao da pobjegne iz zone ispadanja. Sporting je tako vezao dvije pobjede, budući da je prethodno slavio protiv Granade s 2-0, pa u klubu vlada veliki optimizam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo sam sretan, posebice zbog momčadi. Također, naravno da sam sretan i osobno jer sam zabio nakon cijele sušne prošle sezone. Gol je došao u pravo vrijeme, pomogao je momčadi, a pobjedu smo zaista trebali. Može se primijetiti da smo se promijenili na bolje", prenosi Bilićeve riječi Marca. Hrvatski je napadač svoj gol posvetio obitelji i prijateljima.

"Sazrio sam i napredovao, a loše sam stvari ostavio iza sebe. Ali prije svega gol posvećujem kćeri. Ona je moja velika motivacija."Sljedeću utakmicu Sporting igra u nedjelju na svom El Molinonu protiv Athletic Bilbaa, a Bilić se nada da će dobiti priliku. "Trener odlučuje. On vrlo dobro zna da sam mu na raspolaganju i da ću dati sve do sebe, kao i uvijek kada dobijem priliku."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara