Mercedes želi da Schumi vozi do staračkog doma: 43-godišnjaku nude dugotrajni ugovor!

Mercedes želi da Schumi vozi do staračkog doma: 43-godišnjaku nude dugotrajni ugovor!

Foto: AFP

U SIJEČNJU iduće godine Michael Schumacher proslavit će 43. rođendan. Ugovor s Mercedes GP-om istječe mu krajem 2012. U momčadi mu žele dati novi, i to višegodišnji.

Izjavio je to predsjednik svih sportskih ogranaka u Mercedes Benzu, Norbert Haug.

" U potpunosti smo zadovoljni obojicom naših vozača. Znamo da će jednog dana, kada im damo pobjedinički bolid, početi nizati pobjede za nas" rekao je Haug posvetivši se potom Schumacheru:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Michael je fantastičan samomotivator. Ima i sada plan kao što ga je svojedobno imao u Ferrariju, u koji je došao kao aktualni dvostruki svjetski prvak i potom pet godina strpljivo čekao novi naslov gradeći bolid i momčad za vrhunske stvari. Znate i sami da je uslijedio niz od pet šampionskih godina.

Naš proces razvoja i učenja ići će i dalje malo-pomalo, korak po korak. U ovom smo trenutku četvrta najbolja momčad u Formuli 1. Želimo postati treća, pa druga i na koncu prva. To se može postići jedino napornim radom i fokusom kroz dugi niz godina. Sadašnjim je svjetskim prvacima, Red Bullu, trebalo pet godina za prve trijumfe."

Pitanje je misli li Nico Rosberg jednako kao što misli Haug. Mlađi Mercedesov vozač, pisale su već Gazzetta dello Sport i Marca, obećao se Ferrariju od 2013. godine.

Što se Schumachera tiče, te činjenice da svojim imidžom najbolje promovira Mercedesove serijske automobile, brak sedmerostrukoga svjetskog prvaka i Mercedes GP-a doista nema razloga prestajati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara