ZLATNA LOPTA

Messi: Nisam bio sretan kad me Ronaldo stigao po osvojenim Zlatnim loptama

Messi: Nisam bio sretan kad me Ronaldo stigao po osvojenim Zlatnim loptama
Foto: EPA

ARGENTINSKI reprezentativac Lionel Messi sinoć je osvojio šestu Zlatnu loptu. Messi je postao rekorder sa šest Zlatnih lopti dok je Cristiano Ronaldo ostao na pet. Portugalac sinoć nije želio ni doći u Pariz, svjestan da neće biti ni drugi, a na kraju je kao utjehu dobio nagradu za najboljeg igrača Serie A na ceremoniji u Milanu.

U intervjuu za France Football, koji i organizira dodjelu Zlatne lopte, Messi je priznao koliko mu je značila šesta Zlatna lopta.

"S jedne strane, bilo mi je drago što imam pet Zlatnih lopti i bio sam jedini s toliko nagrada. Kad me Cristiano stigao, moram priznati da mi nije bilo drago. Na vrhu više nisam bio sam. Ali, to je bilo logično", rekao je Messi pa dodao kako nije siguran je li najbolji u povijesti nogometa: 

"To je stvarno teško reći. U nekim drugim vremenima bilo je i drugih velikih igrača koje je teško uspoređivati sa mnom, Ronaldom, Neymarom, Mbappéom. Svaka osoba ima neke svoje vrijednosti. Iskreno, ne znam jesam li baš ja najbolji u povijesti ove igre. Imao sam sreću opet osvojiti Zlatnu loptu i sretan sam što ih imam ukupno šest, više nego bilo tko drugi", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara