Milan namagarčen: Gambijac star 26 godina igrao za U-19 momčad Rossonera

Milan namagarčen: Gambijac star 26 godina igrao za U-19 momčad Rossonera

Screenshot: Youtube

IZVJESNI Yusupha Yaffa (28), gambijski napadač rođen 14. studenog 1987., prije tri godine potpisao je za Milan, koji ga je, uvjeren da je, kao što je rekao, '96 godište, poslao u U19 momčad.

Yaffa je trenutno igrač njemačkog Duisburga, ali Milan traži da se pojavi na suđenju u Italiji gdje ga se tereti za prevaru jer je dvije sezone igrao za U19 momčad Milana iako je bio barem šest godina stariji od dobne granice.
 
U svakom slučaju, jednom od najvećih svjetskih klubova, u kojima se itekako studiozno radi s mladim igračima, ne služi na čast da ga je Yaffa tako namagarčio, ali prevara bi ostala neotkrivena da nije društvenih mreža, konkretno Facebooka.
 

Upravo tamo Yaffa je postavio lažni datum rođenja, što nije promaklo njegovim školskim kolegama u domovini i priča se zakotrljala. Gazzetta dello Sport piše kako je nogometaš više puta tvrdio da je izgubio dokumente, a useljeničkoj službi u Italiji je 2009. izjavio da je rođen 31. 12. 1996, a ne deset godina ranije.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Yaffa dakako i ovom prilikom tvrdi da je nevin, kao što je govorio i početkom prošle, godine, kada je iz Milanove U19 momčadi prešao u Eintracht iz Frankfurta, kada je uhićen nakon što ga je djevojka optužila za silovanje.
 
Gazzetta navodi kako će tijekom suđenja Yaffi biti ispitano više Milanovih trenera, a među njima i Filipo Inzaghi, koji je ovog "mladića" vodio u Milanovoj "Primaveri".
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara