INDEX IZ ANAHEIMA

Miočić: DC je opak ku*in sin, to mu moram priznati

Miočić: DC je opak ku*in sin, to mu moram priznati
Foto: Getty Images

STIPE Miočić slavio je nokautom protiv Daniela Cormiera. Nokautirao je dosadašnjeg prvaka u četvrtoj rundi nakon što je jedva preživio prve tri runde.

Ovom pobjedom Miočić je nakon godinu dana vratio naslov prvaka protiv borca koji ga je bio pobijedio i istaknuo kandidaturu za najvećeg borca u povijesti teške kategorije. Index vam izravno iz Anaheima donosi Stipine reakcije na pobjedu.

Komentar u kavezu

"Ovo zvuči sjajno. DC je opak kujin sin, to mu moram priznati. Hvala Bogu što se taj opaki tip nastavio boriti. Ovo je borba i tu se uistinu može svašta dogoditi", rekao je Miočić u kavezu nakon borbe u intervjuu Joe Roganu pa dodao:

"Znao sam da mu radim štetu udarcima u tijelo. Počeo je spuštati ruke i vidio sam da trebam nastaviti raditi i da će mi ostaviti otvorenu priliku. Ona se pojavila i moja desna ruka je odradila posao. Trener mi je govorio da koristim desnu ruku i poslušao sam ga."

Press konferencija

"U ponedjeljak ću navršiti 37 godina, a sada se osjećam kao da imam 98", rekao je Miočić odmah na početku presice s koje dojmove prenosimo s lica mjesta iz Anaheima. 

Embed from Getty Images

"Sada sam otac i smršavio sam od toga. Ne znam kad sam zadnji put imao tako malo kila. Zdravo sam jeo, pio sam puno vode, bilo je ovo jedno vruće ljeto. Osjećao sam se sjajno. Počeo sam sporo, ali dobro je prošlo", rekao je Miočić pa komentirao udarce u tijelo kojima je srušio Cormiera: 

"Trener i ja smo vidjeli jednu borbu Andersona Silve u kojoj je ta taktika upalila pa smo se dogovorili da ćemo i mi pokušati s tim."

Prvo želi vidjeti obitelj

Tko bi mogao biti sljedeći protivnik?

"Iskreno, kupio sam novu kuću i jedva čekam samo doći kući. Nakon toga ću odlučiti."

Komentar na proslavu? 

"Ne znam. Idiot sam i glup. Uzeo me adrenalin, a kad sam uzbuđen, radim glupe stvari."

Embed from Getty Images

Bitno mu je da kćer bude ponosna

O čemu si razmišljao dok te DC udarao?

"Ma, to je borba. Najbolji je. Znao sam da ćemo borbu završiti u 4. rundi."

Dana White i Jon Jones tvrde da si najbolji svih vremena...

"To je lijepo. Lijepo je da drugi priznaju takve stvari. Meni je na kraju dana bitno samo da moja kći bude ponosna na mene. Najvažnije mi je da sam dobra osoba i da sam dobar borac. Volim sve zaraditi u životu jer je tada pobjeda slađa", istaknuo je Stipe. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara