UFC

Miočić favorit protiv jednog od najvećih ikad: "Situacija kakva se rijetko viđa"

Miočić favorit protiv jednog od najvećih ikad: "Situacija kakva se rijetko viđa"
Foto: Guliver Image/Getty Images

NEDAVNO je Dana White, prvi čovjek UFC-a, poručio da aktualni prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić ima samo jednu opciju - treću borbu s Danielom Cormierom.

Podsjetimo, Miočić je u revanšu protiv Cormiera vratio naslov prvaka pa sada Cormier odbija sve druge borbe i želi novu priliku za napad na teškaški tron. 

Međutim, mnogo je onih koji vjeruju kako je došlo vrijeme da se sastanu Miočić i Jon Jones, po mnogima najveći MMA borac svih vremena i poluteškaški prvak.

"Želim se boriti protiv Miočića i uvjeren sam da mogu pobijediti. Gledajući njegove borbe protiv Cormiera shvatio sam da sam ja taj. Razlika u brzini, borilačka inteligencija, raznovrsnost, samouvjerenost... Sve je na mojoj strani. Ne želim nikakvu drugu borbu u teškoj kategoriji, ne treba mi zagrijavanje. Spreman sam i snažan", rekao je Jones koji smatra da bi kao teškaš mogao imati oko 105 kilograma.

Kladionice su već izbacile koeficijente za tu potencijalnu borbu. Miočić je favorit. Koeficijent na pobjedu američko-hrvatskog borca je oko 1.60, a na pobjedu Jonesa oko 2.30. 

"Ne viđate svaki dan da je Jones autsajder u borbi", komentirao je bivši prvak BJ Penn. Jones je u velikoj karijeri upisao samo jedan poraz, ali je u posljednje dvije borbe protiv Reyesa i Santosa razočarao i tijesno slavio.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara