UFC

Miočić i Cormier ratuju na Twitteru: "Znate zašto neću borbu sa Stipom?"

Miočić i Cormier ratuju na Twitteru: "Znate zašto neću borbu sa Stipom?"
Foto: Guliver Image/ Getty Images

DANIEL CORMIER putem društvenih mreža pokušao je objasniti javnosti zašto se u sljedećem meču ne bori protiv legitimnog prvog izazivača za naslov u teškoj kategoriji UFC-a, Stipe Miočića.

Javnosti želi znati, ali i sam Stipe Miočić, koji koristi svaku prigodu i proziva Cormiera na društvenim mrežama, zašto se prvak ne želi boriti s njim.

Objavio je Miočić tako na službenom YouTube kanalu kraći film u kojem govori koliko mu se život promijenio otkako je postao otac, a tom je prilikom i kazao da želi novu šansu za naslov. Rekao je govoreći o Cormieru i eventualnom revanšu:

“Najiskrenije mislim da mi to duguje. Ozbiljno. Duguje mi. Ja bih postupio na jednak način.”

Nije dugo čekao na odgovor.

"Ne dugujem nikome ništa!" napisao je ljuti Cormier na Twitteru očito iznerviran Miočićevom izjavom da mu je dužan revanš.

Nekoliko sati kasnije Cormier je svoj tvit dodatno pojasnio s nekoliko rečenica.

“Ekipa, želite li znati zašto se ne borim protiv Stipe Miočića ponovno? Razlog broj jedan: Ako on ima na to pravo, zašto sam se ja već borio od tada, a on nije? Ako je izgubio meč, je li i dalje prvak? Razlog broj dva: Ozlijeđen sam! Razlog broj tri: Kako mogu bolje od ovoga što sam već učinio? Pobijedio sam ga posljednji put unutar jedne runde”, stoji u objašnjenju objavljenom nešto kasnije od prvog tvita.

Međutim, prepirka preko Twittera tu nije stala. Miočićev odgovor stigao je vrlo brzo te je podsjetio Cormiera da mu je Stipe ponudio borbu, a ovaj je za protivnika odabrao Derricka Lewisa.

"DC, moja ti je guzica ponudila da se borimo na UFC-u 230 još u studenom. Umjesto sa mnom, borio si se s Lewisom, a ja sam se borio s požarima", napisao je Stipe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara