Miočić: Nebitno mi je što se priča o meni, važnije mi je popraviti kuhinju ili pokositi travu

Miočić: Nebitno mi je što se priča o meni, važnije mi je popraviti kuhinju ili pokositi travu

Foto: Getty Images/Guliver Image

STIPE Miočić (35) 20. siječnja sljedeće godine protiv Francisa Ngannoua brani naslov prvaka UFC-a u teškoj kategoriji.

Vatrogasac hrvatskih korijena gostovao je sinoć u podcastu Joea Rogana, poznatog komičara i MMA komentatora s kojim je gotovo dva sata razgovarao o borbi i svemu što je okružuje. Dotaknuli su se raznih tema, a jedna od njih je samopromocija na koju UFC praktički tjera svoje borce.

"Joj, meni se to ne da. Ne mogu razmišljati o tome što ću danas napisati na Twitter ili o tome kako da uvrijedim nekog borca, kojeg zapravo uopće ne poznajem. Mrzim to, ja jednostavno nisam takav tip", rekao je Stipe.

Rogan ga je pitao smeta li mu "trash talk" drugih boraca koji ga nekad omalovažavaju ili mu prijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da me svi žele pobijediti jer sam prvak. Na to sam navikao, to je dio ovog posla. Ali, zaista se ne zamaram time što pričaju o meni. Dovoljno trash talka imam svaki dan u svojoj vatrogasnoj postrojbi. Šest, sedam tipova te cijeli dan zafrkava, nije to lako, ha, ha. Važnije od komentara drugih boraca mi je, recimo, popraviti kuhinju kod kuće ili pokositi dvorište", rekao je Miočić.

Kamerunac Francis Ngannou (31) pravi je izazivač koji u MMA ima omjer 12-1. Visok je 193 centimetara i u ringu izgleda pomalo zastrašujuće, a u zadnjoj borbi je pobijedilo Alistaira Overeema.

"Sjajan je borac, jako neugodan. Overeem je bio malo neporezan, kao da ga je neozbiljno shvatio i naletio ja udarac. Svi govore da Ngannou jako udara. Ej, ovo je teška kategorija, svi jako udaraju. No, kod njega je problem što je pomalo divlji borac i koristi udarce koje je vrlo teško predvidjeti. Ipak, odlično se osjećam i siguran sam da će sve biti u redu", zaključio je Miočić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara